Rundt bord i rattanmarg Ø 57 h 57 cm, Sidebord

Rundt bord i rattanmarg Ø 57 h 57 cm, Sidebord

check In Stock
221,00 €
Inkl. moms Livraison entre 5 et 8 jours
Antal

  • Shipping
  • Sendes inden for 2 til 5 dage

    Prisvisning i din valuta er tilgængelig

    Mål guide: Længde x Bredde x Højde

Vækstbord, rundbord af rattan, konsolbord, lille stuebord, sofaen
Materiale: Rottenskal
Form: rund
Dimensioner: Ø 57 cm (diameter), 57 cm høj

Dette runde bord af rottenskal er en charmerende og alsidig tilføjelse til ethvert opholdsrum. Den er fremstillet af naturlig rottenskal, og den har en naturlig og autentisk æstetik, der passer perfekt til en række dekorationsstilarter, fra bohemien til rustik til kysten.

Med en diameter på 57 cm og en højde på 57 cm er dette bord ideelt som sidebord eller stuebord. Dens kompakte størrelse giver den mulighed for at passe perfekt ind i små rum, samtidig med at den giver tilstrækkelig plads til dekorative genstande, drikkevarer og snacks.

Den er bygget af rottenskal, hvilket giver bordet et let syn og en dejlig tekstur. Dens runde og rene design gør det muligt for den at smelte harmonisk ind i ethvert miljø, mens dens robuste konstruktion sikrer dens holdbarhed og stabilitet.

Det er et fleksibelt og elegant rundbord, der er lavet af rotin og kan bruges som et ekstra bord i stuen, som et sovebord i soveværelset eller som et lille bord i indgangen. Uanset hvad man bruger den til, vil den give din indretning en naturlig charme.
: MTA1380

16 other products in the same category: