Kjøkkentalerstolholder for metallbøker

Kjøkkentalerstolholder for metallbøker

Kjøkkentalerstol, bokstativ i metall.

Mål: 33 x 23 x 34 cm.

check In Stock
52,50 €
Inkl. mva Livraison entre 5 et 8 jours
Antall

  • Shipping
  • 10% rabatt på kjøpet ditt med kode 7UDMRR3R

    Hjemlevering 5-10 virkedager

    Målguide: Lengde x Bredde x Høyde

Kjøkkentalerstol, bokstativ i metall.

Mål: 33 x 23 x 34 cm.

Kjøkkentalerstolen i metall er en praktisk og funksjonell støtte for å holde en oppskriftsbok eller nettbrett mens du tilbereder måltider. Den er designet for å holde oppskriftsboken eller nettbrettet i en optimal vinkel, noe som gjør det enkelt å se oppskrifter mens du lager mat.

Kjøkkentalerstolen i metall er ofte laget av materialer som er slitesterke og enkle å rengjøre. Den er designet med en stabil base og en sammenleggbar struktur eller for å romme forskjellige størrelser av bøker eller nettbrett.

Fordelen med å bruke et kjøkkenstativ i metall er at det frigjør hendene mens du lager mat. Du kan ha hendene frie til å følge oppskriftstrinnene, samtidig som du holder oppskriftsboken eller nettbrettet innen synsvidde uten å måtte holde den hele tiden.

En kjøkkentalerstol er et praktisk og allsidig tilbehør for matlagingsentusiaster. Det gjør det enkelt å se oppskrifter mens du holder arbeidsområdet ryddig og organisert. Enten du bruker en tradisjonell oppskriftsbok eller en matlagingsapp på et nettbrett, vil et kjøkkenstativ i metall tillate deg å lage mat mer effektivt og komfortabelt.

: NDI1070
Ny

16 other products in the same category: